torsdag 6 januari 2011

Nu regnar det!

Konstigt väder kan man säga, efter rejält snöoväder i några dagar har det nu börjat regna! Och imorgon ska det bli kallare igen, ingen ordning alls! Men imorgon får jag ge mig iväg från vårt paradis även om jag njuter av att vara här. Julen ska ut (har en del kvar ännu) och dottern vill ha hjälp med flyttstäd.
Här i stugan har jag flera pelargoner som blommar även om de inte är så frodiga och vackra som på sommaren men de piggar upp. Hoppas de kan överleva resten av vintern.
Nu ska jag göra iordning för morgondagens hemresa och sen ska jag njuta av sista kvällen i "Paradiset" om inte nån granne halkar på tvären här ute så jag får gå ut och hjälpa till. Har lagt ner många timmar på att skotta med alla karlar som envisas med att de ska ut och köra bil trots att vägen ser oframkomlig ut. Jag hjälper gärna till för jag har härliga grannar här och så får man motion.
Ha det riktigt bra kära vänner!
Kram
Eva

4 kommentarer:

AnnaHelena sa...

Hej Eva!

Tack för din hälsning! Jag förstår att du trivs där du är - det ser ljuvligt fridfullt ut på dina bilder! Och vad glad man blir av att se en blommande pelargon!

Kram //AH

Annies Blå sa...

Hej! Ja visst är det märkligt väder, att det aldrig kan bestämma sig!
Härligt med blommande pelargoner mitt i vintern :).
Kram/Annie

Anonym sa...

Hoppas du kommer hem ordentligt, det är inte kul på vägarna nu! Gubben har beställt en snöslunga med leverans i februari... bättre sent än aldrig och bra ifall nästa vinter börjar likadant:)

Kram Eva-Mari

Änglarnas hus sa...

HALLOJSAN!

Här har det varit takdropp och solsken heela dagen..precis vad jag önskar!!

Ha en fin söndagskväll!! Kram Sanne