söndag 26 december 2010

Annandag jul

Ja, idag är det annandagen och fortfarande kallt, -18 grader, men det är så vackert och ljust ute. Snön gör ju att man känner sig lite piggare än när det bara regnar och är mörkt hela dagarna. Men det är för kallt!
Tänkte visa några bilder som är arrangerade efteråt då jag är så dålig på att ta kort vid rätt tillfälle. På vårt julbord har vi alltid till sillen Bohuslänsk äggost, något som inte äts i så stora delar av landet.  Till skinkan äter vi också olika kålsorter som brysselkål, broccoli, grönkål. Grönkålen använder jag till långkål och paj. Hämtar min inspiration från Sanna Töringe, Hannu Sarenström och Monica Ahlberg - vi vill ha ett traditionellt julbord men ändå lite nytt så deras böcker är så inspirerande.
Bohuslänsk äggost
Internet funkar så dåligt här - vet inte om det beror på kylan eller min dator - men ska försöka ladda upp en bild på min söta tekanna jag fick i julklapp.
Nej, det funkar inte, jag ger upp och tar en skidtur istället. Kanske det funkar bättre på jobbet imorgon?
Kramar på er!
Eva

Nu gör jag ett försök igen med min tekanna!
När gästerna anlänt på julafton serverades glögg och pepparkakor. Pepparkakorna la jag under glaskupan jag köpte på loppis för en tid sedan.

Ja, inte är det här så intressant för er att läsa men bloggen fungerar som en dagbok för mig så det är roligt att ha bilderna för framtiden så man minns.
Vet inte vad det är med internet här men nu lyckades jag en liten stund i alla fall.
Tittar in ikväll igen för nu är det andra sysslor som väntar.
Kram
Eva

Inga kommentarer: