tisdag 28 december 2010

Det funkar!

Helt plötsligt så bara funkade internet igen, ingen aning om vad som var felet. Skönt att inte behöva köpa ny dator, trodde det var datorn det var fel på. Kanske är man beroende - vill ju kika in hos er andra och se vad som händer och få lite nya idéer för hemmet. Internet är ett viktigt hjälpmedel för mig i jobbet så därför känns det som ett beroende - liksom el och vatten. Ja, ja nu funkar det i alla fall.

Målade en liten hylla i juldagarna, ni får se den omålad nu och målad en annan gång. Hyllan är köpt på loppis för 40 kr.
Och kylan den fortsätter! Nu har vi så kallt på jobbet så vi har ytterkläderna på inomhus och det är frost på insidan av verkstadsdörrarna. Vi håller på med inventering dessa dagarna och då rör man sig inte så mycket så man blir frusen. Hela januari och februari har vi framför oss och det är ju DÅ det ska vara kallt. Man kan undra hur det ska bli? Nej, nu har jag gnällt färdig och ska kika in och se hur ni har det!

Glömde berätta att jag köpt två böcker idag - Vinterns söta av Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman och Vinterns goda ting av Anna Bergenström och Fanny Bergenström. Det var halva priset på Ica Maxi, får väl se om det är ett bra köp, Bergenströms böcker tycker jag om tidigare i alla fall.

Kram på er!
Eva

7 kommentarer:

Fru C sa...

Jamen du ....vilken tur att nätet funkar igen....funkar här hos mig också fr o m idag.....Tackom och lovom!

Ska bli spännande att se ditt fynd ....målat och klart!
Kram i kylan//

Uttan sa...

Härligt när det fungerar!!

Den hyllan den blir fin den med lite färg på.

Ja visst har Vi en "bitig" vinter kallt kallt och ja Du har så rätt två månader och kanske tom. tre som normalt brukar vara kalla.Brrr....

Kram!

Vårt lilla röda hus sa...

Skönt när allt hoppar igång av sig själv! Här håller jag tummarna att läckan med ispropp ska fixas under dagen! Gubben har fått bila upp pumphusgolvet... stackarn!

Söt hylla du fyndat.

God fortsättning.
Kram Eva-Mari

skifferhuset sa...

Härligt när allt funkar bara så där av sig själv! Å hyllan, ska du Shabby Chicka den? Så söt hylla! Ha en fin dag trots kyla! Kram Iréne

Romantiska Hem & Inspiration i Vitt sa...

titta gärna in på min sidan om inredningsresan till Danmark i mars! KRAM Petra

Romantiska Hem & Inspiration i Vitt sa...

oopss ja är ju inloggad med fel logg se www.romantiskahem.blogspot.com

Loppisliv sa...

Ja man blir allt lite handikappad utan internet, tänk så fort man vänjer sig :-)) Hyllan blir nog jättefin med lite ny färg på, roligt när man kan fynda på loppisar. Ha det gott. Kram Paula