fredag 31 december 2010

Gott Nytt År!

Tittar in lite snabbt här. Det har smällt här hela dagen och ändå mer nu på kvällen. Jag trodde att man skulle skjuta raketer vid tolvslaget, undrar om det finns några kvar till dess. Kommer nog inte att kunna hålla mig vaken till klockan 12, vi har haft så mycket på jobbet så jag är rätt trött. Maken o jag sitter här själva, orkar inte med nåt nyårsfestande.
Kan ni tänka er - vi som haft mer än 20 grader kallt - nu är det plusgrader och det droppar från tak och träd. Men det blåser rejält! Så här såg det ut i vår trädgård idag innan mörkret och plusgraderna kom:
Nu vill jag tacka er kära vänner för alla fina och uppmuntrande kommentarer jag fått sedan jag började blogga. Det är gott att ni finns och ni är underbara!
Gott Nytt år!
Kramar Eva

7 kommentarer:

Vita huset 28 sa...

Hej och ett riktigt gott nytt år vännen kram Camilla

Margareta sa...

Gokväll!
Tack för snälla kommentarer hos mig.Så roligt att du tittar in.
Här blåser det rejält också.Var nyss ute med golden och det var underkylt regn och ca +1.Och vi hörde smällare i fjärran.Skönt att komma in i stugvärmen igen.Hoppas att inte strömmen sviker i blåsten

Jag önskar dig ett GOTT NYTT ÅR!
kram Margareta

Inger sa...

Gott Nytt År till dig!

Uttan sa...

Ja här slutade det gamla året med att datorn bara blev svart inte vet jag han verkade ha tröttnat och det gjorde jag också.
Vi la oss tidigt jag genomförkyld och Mannen skulle upp och jobba i natt och behövde sova. men vid tolv ja då trodde jag vi hade smällare i huset.jisses vad det lät hela många i byn hade investerat i fyrverkeripjäser...Oj oj så var det svårt att somna om igen.
Men Nu är det ett Nytt År och i dag fungerade datorn...tur :)

Gott Nytt År!

Kramar!

Bea sa...

Gott Nytt År!
Kram /bea

Loppisliv sa...

Gott Nytt År 2011, hoppas du orkade vara vaken till tolvslaget :-) Kram Paula

becca sa...

Hejsan!
Vilken fin hylla du köpt, den blev ju så fin med lite vit färg, vilket fynd du gjort!
Ha en bra fortsättning på det nya året,
Kram Rebecca.