fredag 24 december 2010

Hagabadet och julklappar

Nu är det julaftonskväll och här sitter maken o jag. Vi har redan haft julafton hos oss igår, det var en härlig och trivsam kväll med barnen och deras käraste och makens systrar och svågrar. Jag fick så många underbara blommor som nu pryder lite olika platser i hemmet.
Och jag fick så fina julklappar - en ljuvlig vit tekanna, en gudomlig sjal, Vintermat och Trädgårdsvinter av Sanna Töringe (min favoritförfattare av mat- och trädgårdsböcker), en fotokalender av sonen och hans sambo - och så fick jag ett presentkort på Hagabadet i Göteborg! Det är en njutning att gå till Hagabadet och må gott. Kanske finns det några bloggvänner som vill följa med mig dit, då kan man också besöka små härliga butiker i Haga? Är det någon som är intresserad så säg till!
Fick några fler små klappar också men i all vår mysighet glömde jag givetvis att ta kort på mina fina saker.
Måste berätta att när gästerna kom brann eldkorgen välkomnande ute på gården och jag bjöd på en glögg som blev så uppskattad. Det var glöggen som var gjord på äppelmust som någon här lagt ut receptet på. Jag hade bara skrivit av receptet utan att ange vems det var - så om du läser detta kan du väl höra av dig. Nu har jag delat med mig av receptet. Maken och jag drack av glöggen idag också efter vår skidtur i bitande kyla och frisk nordanvind.
Ha en fortsatt fin jul kära vänner!
Julkramar Eva

4 kommentarer:

Äppelblom sa...

Hej och tack för julhälsningen. Kul när någon ny vän tittar in i bloggen.
Jag har också passerat 50 för ett bra tag sedan.
Firade julafton på annat håll med min gubbe och alla våra barn och barnbarn.
Idag är det lugnt och skönt här hemma.
Ha en fortsatt skön julhelg!
Kram Inga

becca sa...

God fortsättning,
Så fina presenter du fått, mysigt att åka till Haga. Hoppas att du och familjen får en fortsatt mysig julhelg, kram Rebecca.

maria sa...

Tittar in och önskar dig en god fortsättning på julhelgen!!!

Må väl!!!
KRAM♥

Fredrik sa...

Vilken underbar upplevelse det låter som att ni hade! Skulle du kunna tänka dig att berätta lite om den i en kommentar på vår sida så att ändå fler kan få ta del av den? Och förhoppningsvis få det lika härligt :)

Hagabadet hittar du här: http://sparesorts.se/2013/09/28/hagabadet/