lördag 11 december 2010

Jag fick en bild

på min mobiltelefon imorse. Visade två händer med ringar! Dottern o hennes sambo hade åkt iväg på spa i Varberg för att koppla av och fira att de varit tillsammans i 6 år. Efter middagen föll han på knä och friade och hon svarade JA. Så underbart gammeldags och romantiskt! Han hade planerat detta i två månader och hade haft många kontakter med smeden om ringens design och storlek och allt lyckades perfekt. Det är en fantastisk svärson vi fått, jag älskar honom, han gör vår dotter så lycklig!
Jag har varit på loppis idag och fyndat lite men visar det en annan gång när jag pysslat iordning. Resten av dagen har gått åt till städning och matlagning och nu vill jag titta in till mina kära bloggvänner för att kanske få lite ny inspiration till morgondagens pyssel. Imorgon ska jag ut i skogen och plocka lite gran, en o mossa, det är faktiskt töväder här nu, hoppas det håller sig till imorgon också.
Ha en härlig kväll mina vänner!
Eva

7 kommentarer:

skifferhuset sa...

Å snälla nån vad härligt romantiskt! Gratta de lyckliga två! Å du, din svägerska har jag gått på kurs för en gång i tiden, men mycket länge sedan! Hoppas du hittar det du ska i skogen, här snöar det å blåser! Ha en fin kväll! Kram iréne

Vårt lilla röda hus sa...

Men så romantiskt och gulligt! Jag fick ett sms från dotter A i påskas där det bara stod: Nu är jag fru Johansson! De hade smyggift sig i fjällstugan med en helt ovetandes dotter L med familj som blev vittnen. Kul när det händer så underbara saker i kärlekens tecken.

Glad tredje adventssöndag.
Kram Eva-Mari

Maleviks Rosenträdgård sa...

Låter superhärligt å romantiskt :)
P
A
R
T
Y
T

fortsätter......
Ta en titt :)
Håkan

Black Iris sa...

Nej men jösses vilken underbar svärson du verkar få. En riktig romantiker.
Spännande att få se vad du fyndat på loppisen.

Kram Maidi

maria sa...

Så roligt för er alla, grattis!!! ♥
Önskar dig en fin och trivsam söndag!
KRAM

Bea sa...

Men vilken romantisk kärlekssaga, den berör och lyckliga dig som får en sån fin måg!
Ha en trevlig kväll! /Bea

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Men vad härligt!

Kram Annica