söndag 12 december 2010

Tredje advent!

Sitter och tittar på era fina bloggar och får så mycket inspiration! Alla visar så fina bilder men själv hinner jag inte fota när jag egentligen skulle göra det.
Idag har jag varit ute och fått tag i en liten gran som jag satt i en glasburk.

Plockade också in lite enris som hamnade i den gamla syltkrukan, fick en pytteliten ljusslinga också.

Här syns kudden jag köpte på Indiska i veckan plus min egenhändigt virkade sjal.
(Varför blir era bilder mycket finare än mina????)

Maken och jag tog en skidtur på eftermiddagen, det var jättekul och härligt. I början var jag lite stelbent men sen for jag fram över vidderna med en väldig fart. Har inte åkt skidor på nästan 20 år men nu ska det bli ofta igen om vintervädret fortsätter. Till middag hade vi tjälknöl och potatisgratäng, det var också längesen vi hade det.

Nu ska jag titta efter lite mer inspiration och önskar mina kära vänner en fin vecka!
Kram
Eva

7 kommentarer:

Fru C sa...

Dina bilder är jättefina! Låter härligt med en skidtur på längden....tyvärr har jag inga längdskidor (det lät lite som en ursäkt) :D.
Ha en bra början på veckan!

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej!
Kudden ser jättefin ut! Vad duktig du är som virkat en egen sjal! En sån skulle vara skönt att slänga över axlarna när det blir för kyligt:)
Stor Kram Annelie ♥

skifferhuset sa...

Dina bilder är jättefina, fast jag känner så oxå att andras bilder är finare! Skönt med en skidtur hoppas du inte får för mycket träningsvärk!!?? Ha en fin lussekväll! Kram Iréne

Sköna o Gröna Ting sa...

Tjingeling i julstugan!

TÄVLING hos mig, var med du oxå!
Julkramar ifrån mig...
Marianne

Viola sa...

Verkligen vackra bilder, vad härligt med en skidtur, du får se till att du tar en semestertripp åt mitt håll framöver, ligger ju faktiskt inte så långt ifrån Stockholm, ca en timmes resa från storstan, ha en fin lussekväll, kramen

LjuvligtLantligt sa...

Hej!
Jag tycker du har jättefina bilder! Mina bilder blir väldigt ljusa eftersom jag har ställt in det så på kameran o tar enbart bilder i dagsljus utan blixt. Jag tycker att mina bilder ä mkt finare än vad det ser ut på "riktigt" om jag ska vara ärlig.. :)
Gratta dottern o svärsonen!
Kram Git

Sköna o Gröna Ting sa...

Eva.., jag LOVAR att priset kommer att stanna kvar i Dalsland, lovar lovar!!!!!
Kul att du ville vara med i min tävling:)
Nu bär det iväg och skall se tjejernas dansuppvisning, alltid lika roligt och man blir så sablans sugen på att dansa själv:)

Ha en skööön kväll...
Kram till dig
Marianne