fredag 19 november 2010

Fredag!

Veckans sista arbetsdag och det blåser svinkallt ute. Känns inte kul för killarna som måste jobba utomhus och pilla med motorer. Går ju inte att ha vantar på sig då. Jag tände upp vår eldkorg så kan de gå och värma fingrarna emellanåt. Men det blåser så mycket så veden brinner ut fort. Eldkorgen funkar tydligen bättre när det inte blåser. Nu har vi prövat korgen och det är en mysig grej i alla fall.

Nu får vi också ett tak över vår entré på jobbet och det är skönt, ska pynta där med "blommor och grönt" och ljus. Det blir lite mer välkomnande för kunderna. Vi har jättefin utsikt från vår "altan" så kunderna står gärna där och njuter och då är det skönt att ha ett tak över huvudet (om det regnar).
Ja, innanför dessa väggar har jag mitt fantastiska jobb där jag tillbringar mer tid än jag egentligen borde.
Men idag är det ju som sagt fredag och det ska bli skönt att krypa ner i soffan ikväll med ett glas vin och inte göra någonting. I helgen ska jag göra klart soffan jag håller på att klä om och sedan är det nya gardiner och nya matta i rummet så nu ska det inte kallas "gröna rummet" längre. Grön är en färg som jag definitivt inte tycker om (förutom i naturen) så jag har aldrig trivts i det rummet, det har knappt använts och det har inte varit roligt att städa där heller. Men nu blir det annat! Jippiii!!!!
Ha en underbar helg och kram på er!
Eva

3 kommentarer:

Britt sa...

Hej!
Tack för kommentaren hos mig. Nu hittade jag även till din blogg.
Du undrade om färg och grundmålning ang terrakottakrukan. Jag köpte en färgspray matt vit som jag använde, ingen grundmålning alls. Den har jag anv till att spreja korgar och dyl med.
Soffan och ett glas vin lät som en underbar avkoppling efter en veckas slit.
Ha de gott och ha en skön helg.
Kram Britt

Anneli sa...

Hejsan.

Kul med en ny bekantskap!

Visst är det kallt?

Håller med dig...även för mig blir det nog soffhörnan ikväll.
Går inte utanför dörren mer idag om jag kan slippa....

Ha en fin helg,
Kram Anneli.

Huset utanför stan sa...

Javisst är fredagkvällar med soffmys och lite vin helt underbart - bästa kvällen i veckan! Hoppas att du får en riktigt härlig helg och tack för ditt avtryck hos mig. Visst gör hon superfina och praktiska brickor min svägerska;-) Kram och sköt om dig!