onsdag 24 november 2010

Kommentarer

Måste få tacka för alla fina kommentarer jag får, bloggvärlden är härlig, alla är snälla och stöttar varandra. Nu undrar jag bara - hur gör ni när ni ska svara på fina kommentarer - gör ni det i inlägg eller gör ni en egen kommentar eller mailar ni? Jag är ju så ny här så jag har inte fått grepp om allt än. Men det känns nästan redan som jag har fått vänner här!
Idag är det också riktigt busväder, ca 4-5 grader kallt men det blåser kraftig nordlig vind så det är svinkallt. Jag accepterar vilket väder som helst bara det inte blåser!!! Men jag ska egentligen inte klaga, jag får ju vara inne mestadels, det är värre för killarna som tvingas jobba ute en hel del. Tur att vi inte vet hur länge det ska blåsa kalla vindar.
Nu ska jag kasta mig i arbetet!
Kram på er!
Eva

6 kommentarer:

Uttan sa...

Kommentarer... ibland Mailar Jag om det är lite privat som man inte kanske inte vill att andra ska se eller så lämnar Jag en kommentar hos Den som Jag fick den fina kommentaren från.

Ja det blåser här också och det är skönast inne.

Kram!

Lina sa...

Hej!
Va kul att du hittade min lilla blogg! =)Ja, mums va mycket gott de ha på buffén i Falköping! De blev en massa ost och kex och andra goá tillbehör!

Må så gott & ha en fortstt bra vecka!
Kram, Lina

Black Iris sa...

Säger detsammma som Lina här ovanför, tack för titten. Det är alltid roligt med nytt besök.
Jag gör oftast så att jag svarar med en kommentar hos den som lämnat kommentaren.
Kul att du tagit steget in i bloggvärlden i alla fall. Jag trodde väl aldrig att det kunde vara så roligt när jag lite försynt började för nästan exakt ett år sedan.
Ha en skön första Advent.

Maidi

Lisas torp sa...

Jag säjer som de andra här - man kan mejla om det är privat, annars brukar jag svara i kommentarsrutan hos den som frågat! Har sett att en del svarar i sina egna kommentarsrutor också!

Tackar för titten hos mej! Önskar dej en fin och stämningsfull första advent!
Lisa

Bente`s Hobbyrom sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg og moro at du vil være med på gavetrekning , lykke til klem fra Bente.

Viola sa...

Jag skrivver till dom som har besökt mig under ett inlägg och oftast dagen efter..att blogga är ju ett givande och tagande så därför skriver jag alltid tillbaka, ha en fin adventssöndag, kram