tisdag 30 november 2010

Så kallt det är!

Vintern har verkligen fått sitt grepp och nordanvinden är ihållande. Om det kunde sluta blåsa, då känns inte kylan så jobbig! Men idag ska solen skina sägs det och det lättar ju upp det hela. Ska försöka gå ut och ta några kort idag här på jobbet. Tänk om kylan ska hålla på till in i april - tur att man inte vet. Det är lika bra att "gilla läget".
Ha en underbar dag kära vänner!
Eva

6 kommentarer:

Elsa och Helena sa...

Heeej! Himmel vilken snygg Adventsstake i ditt förra inlägg, tur mina fönster är iordninggjorda annars har det väl blivit en shoppingtur här också:)

Önskar dig en fin dag.
KRAM Helena

Maggan sa...

Hej
Kul att du vill vara med i min utlottning, önskar dej lycka till!

/Maggan

skifferhuset sa...

Ja det är nog bara att gilla läget, här blåser det och driver igen fortfarande, så skönast är inne! Grattis till barnbarnet, då kommer du att "gilla läget"! helt underbart! Ha det gott! Kram Iréne

Annies Blå sa...

Hej! Roligt att du vill vara med i min utlottning :).
Vi får verkligen hoppas att kylan inte håller i sig ända till april. För tillfället tycker jag det är ganska härligt med snö och kyla, men det är inte det mest optimala när man är mitt i ett husbygge och inte har hunnit installera värmesystemet än :/.
Ha de bra!
Kram/Annie
Ps. Ljusstaken i förra inlägget är jättevacker!

Fru C sa...

Hej!
Tack för din rara hälsning hos mig. Wow...vilken soffa du har fixat till SUPERsnygg. Här är just nu -12.9 och för oss här i 'söder' är det såå kallt.

popetotrora sa...

Jag tycker det är härligt att vintern är här på riktigt! Det är så vitt och vackert överallt. :-) Men får jag välja så tar vintern slut lite innan april.