lördag 27 november 2010

Jag är en härmapa!

Såg ljusstaken som Lisa med den härliga bloggen Lisas torp hade hittat i en butik, den var ju bara så ljuvlig så jag måste ha den! Men då gick min bil sönder!!! Lyckades övertala maken att det var absolut nödvändigt att åka till City-Gross och handla när vi ändå skulle ut och köpa reservdelar till bilen. Och där fanns ljusstaken och nu är den min!!!

Var tvungen att fota den med en gång så ni får se den. Nu är det adventspyntat och den har kommit upp i fönstret - men varför köpte jag inte en till, har ju två köksfönster? Imorgon ska jag ut och försöka krafsa fram lite mossa och kottar att pynta med. Ska ha lite granris till trappan och min kälke också.
Ikväll är det mys med alla adventsljus och ett glas rött.
Här kommer en bild på något som är fint i kvällsmörkret. Måste lära mig hur man fotar kvällsbilder .... eller kanske skaffa bättre kamera?!
Ser ju inte alls mysigt ut här men jag lovar - DET ÄR DET!
Ha nu en härlig kväll kära vänner!
Kram Eva


8 kommentarer:

Maleviks Rosenträdgård sa...

Tycker det var fint alltihop :)


S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

hos mig
VÄLKOMMEN att vara med..
Håkan

Uttan sa...

Verkligen en fin ljusstake.
Den skulle Jag vilja ha i mitt nya fina fönster i sovrummet.City Gross ja det vet jag inte att det finns i närheten av oss.

Trevlig Advent!
Kram!

Bea sa...

Vacker ljusstake och så fint att du fick tag på den trots små motgångar :)
Ha en riktigt skön första advent! /Bea

Anonym sa...

Den är så vacker den staken, kan förstå att du har det vackert i dina köksfönster nu! Ja, det är knepigt att fota i kvällsbelysning. Jag envisas fortfarande att fota utan blixt också, det gör inte saken lättare... tycker inte om skuggorna och det konstgjorda ljuset blixten ger. Och jag har dessutom en enkel kamera. Men jag fotar ändå:)

Glad advent.
Kram Eva-Mari

barbrok sa...

Hej
Du skrev en kommentar i min blogg att du inte riktigt fått till din?! Den är ju jättefin! Riktigt rolig läsning och jag ser att vi har mycket gemensamt! Och hur har du gjort med snöbakgrunden? Verkar ju väldigt avancerat, sånt har jag inte lärt mig än. Skrattade även gott åt din "Varning"
Ha en bra kväll
Barbro

skifferhuset sa...

Hej och kul att du hittade till mig! Roligt att du vet var mitt hus är! Kanske du är från trakten själv? Kul "varning" du har..... och en väldigt fin ljusstake du köpt, känns lite som jag, köper en och så behöver man två, och får åka en gång till! Ha det gott! Kram Iréne

Vintage House sa...

Hej hej
Den är verkligen superfin:)
Ha en mysig kväll.
kram
sandra

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Hej där och tack för besöket hos mig! Kul!
Ja, den ljusstaken du köpt skulle verkligen jag också vilja ha men ngn citygross finns inte här i norr. Får väl klara mig iaf....
Ha en bra dag! Nu ska jag ut i skogen och leta en gran....i minus 15....
Carin